De Programm vun dëser Woch

Programm vum Dënschdeg 17. Juli 2018

Auerzäit Programm
17:00
5 min.
Esou leeft et an Europa 13.07.2018
Mam Viviane Reding.
17:05
30 min.
D'Gemeng Nidderaanwen informéiert 01.07.2018
Themen: Virstellung vum neie Gemengerot, Fête de la musique, Nationalfeierdag.
17:35
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
17:55
5 min.
Relax-DH Kierchen aus dem Lëtzebuerger Land
Kucke, lauschtere, sech entspanen - mat Fotoë vum Denise Hastert.
18:00
30 min.
Televisioun Steesel 05.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Steesel. Présentatioun: Lisa Folschette; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Nationalfeierdag zu Steesel, Passation des pouvoirs bei de Steeseler Pomjeeën, Aweihung Bibliokabinn, Rentnerfeier 2018 am Centre Norbert Melcher.
18:30
10 min.
E Bléck op Europa 14.07.2018
Mam CSV-Europadeputéierte Georges Bach.
18:40
30 min.
Stengefort news 07.07.2018
Themen: Nationalfeierdag, Sportifs méritants, Spidolsfest.
19:10
5 min.
Goerens - de Commentaire vum Mount 07.07.2018
De liberalen Europadeputéierte Charles Goerens commentéiert en Thema aus der europäescher Aktualitéit: D'Scholden vun den Entwécklungslänner.
19:15
45 min.
Faszination Motorsport 01.07.2018
Eng Emissioun vu Pascal Achen an Annick Steichen. Programm: Autocross Hellange (L); Rallye Voges Grand Est (F); High Speed Race Circuit Goodyear (L); Warndtrallye (D) & Retro.
21:00
5 min.
D'Héichpunkte vu Stroossbuerg (Juli 2018)
Entdéckt d'Héichpunkte vun der Plenarsitzung vum Europäesche Parlament zu Stroossbuerg mat der Europadeputéiert Viviane Reding. Eemol am Mount treffe sech all d'Deputéiert zu Stroossbuerg, fir iwwer Gesetzer ze diskutéieren an ofzestëmmen.
21:05
30 min.
MATV - Mamer Televisioun 15.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Mamer. Présentatioun: Laurence Streitz; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Fête intergénérationelle, Fairtrade-Laf, mini Musical, Fête du Bénévolat, HGM Duerffest.
21:35
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
21:55
5 min.
Relax-DH Kierchen aus dem Lëtzebuerger Land
Kucke, lauschtere, sech entspanen - mat Fotoë vum Denise Hastert.
23:00
20 min.
Venio TV 13.07.2018
Euronascar vun Brands Hatch an LMV8 (3. Kurse vun Venray, NL) mam Gil Linster.
23:20
10 min.
Automotoshow 13.07.2018
Auto-Test: Hyundai i30 N an Hyundai Kona - mam Carlo Miller.
23:30
5 min.
Esou leeft et an Europa 13.07.2018
Mam Viviane Reding.
23:35
30 min.
D'Gemeng Kielen informéiert 06.07.2018
D'Juli-Emissioun.

top

Programm vum Mëttwoch 18. Juli 2018

Auerzäit Programm
17:00
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
17:20
30 min.
Stengefort news 07.07.2018
Themen: Nationalfeierdag, Sportifs méritants, Spidolsfest.
17:50
10 min.
E Bléck op Europa 14.07.2018
Mam CSV-Europadeputéierte Georges Bach.
18:00
5 min.
Relax-DH Kierchen aus dem Lëtzebuerger Land
Kucke, lauschtere, sech entspanen - mat Fotoë vum Denise Hastert.
18:05
5 min.
Esou leeft et an Europa 13.07.2018
Mam Viviane Reding.
18:10
45 min.
Faszination Motorsport 01.07.2018
Eng Emissioun vu Pascal Achen an Annick Steichen. Programm: Autocross Hellange (L); Rallye Voges Grand Est (F); High Speed Race Circuit Goodyear (L); Warndtrallye (D) & Retro.
18:55
5 min.
Goerens - de Commentaire vum Mount 07.07.2018
De liberalen Europadeputéierte Charles Goerens commentéiert en Thema aus der europäescher Aktualitéit: D'Scholden vun den Entwécklungslänner.
23:00
5 min.
Esou leeft et an Europa 13.07.2018
Mam Viviane Reding.
23:05
30 min.
D'Gemeng Nidderaanwen informéiert 01.07.2018
Themen: Virstellung vum neie Gemengerot, Fête de la musique, Nationalfeierdag.
23:35
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
23:55
5 min.
D'Héichpunkte vu Stroossbuerg (Juli 2018)
Entdéckt d'Héichpunkte vun der Plenarsitzung vum Europäesche Parlament zu Stroossbuerg mat der Europadeputéiert Viviane Reding. Eemol am Mount treffe sech all d'Deputéiert zu Stroossbuerg, fir iwwer Gesetzer ze diskutéieren an ofzestëmmen.

top

Programm vum Donneschdeg 19. Juli 2018

Auerzäit Programm
17:00
5 min.
Esou leeft et an Europa 13.07.2018
Mam Viviane Reding.
17:05
30 min.
D'Gemeng Nidderaanwen informéiert 01.07.2018
Themen: Virstellung vum neie Gemengerot, Fête de la musique, Nationalfeierdag.
17:35
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
17:55
5 min.
Relax-DH Kierchen aus dem Lëtzebuerger Land
Kucke, lauschtere, sech entspanen - mat Fotoë vum Denise Hastert.
18:00
30 min.
Televisioun Steesel 05.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Steesel. Présentatioun: Lisa Folschette; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Nationalfeierdag zu Steesel, Passation des pouvoirs bei de Steeseler Pomjeeën, Aweihung Bibliokabinn, Rentnerfeier 2018 am Centre Norbert Melcher.
18:30
10 min.
E Bléck op Europa 14.07.2018
Mam CSV-Europadeputéierte Georges Bach.
18:40
30 min.
Stengefort news 07.07.2018
Themen: Nationalfeierdag, Sportifs méritants, Spidolsfest.
19:10
5 min.
Goerens - de Commentaire vum Mount 07.07.2018
De liberalen Europadeputéierte Charles Goerens commentéiert en Thema aus der europäescher Aktualitéit: D'Scholden vun den Entwécklungslänner.
19:15
45 min.
Faszination Motorsport 01.07.2018
Eng Emissioun vu Pascal Achen an Annick Steichen. Programm: Autocross Hellange (L); Rallye Voges Grand Est (F); High Speed Race Circuit Goodyear (L); Warndtrallye (D) & Retro.
21:00
5 min.
D'Héichpunkte vu Stroossbuerg (Juli 2018)
Entdéckt d'Héichpunkte vun der Plenarsitzung vum Europäesche Parlament zu Stroossbuerg mat der Europadeputéiert Viviane Reding. Eemol am Mount treffe sech all d'Deputéiert zu Stroossbuerg, fir iwwer Gesetzer ze diskutéieren an ofzestëmmen.
21:05
30 min.
MATV - Mamer Televisioun 15.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Mamer. Présentatioun: Laurence Streitz; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Fête intergénérationelle, Fairtrade-Laf, mini Musical, Fête du Bénévolat, HGM Duerffest.
21:35
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
21:55
5 min.
Relax-DH Kierchen aus dem Lëtzebuerger Land
Kucke, lauschtere, sech entspanen - mat Fotoë vum Denise Hastert.
23:00
20 min.
Venio TV 13.07.2018
Euronascar vun Brands Hatch an LMV8 (3. Kurse vun Venray, NL) mam Gil Linster.
23:20
10 min.
Automotoshow 13.07.2018
Auto-Test: Hyundai i30 N an Hyundai Kona - mam Carlo Miller.
23:30
5 min.
Esou leeft et an Europa 13.07.2018
Mam Viviane Reding.
23:35
30 min.
D'Gemeng Kielen informéiert 06.07.2018
D'Juli-Emissioun.

top

Programm vum Freideg 20. Juli 2018

Auerzäit Programm
17:00
10 min.
E Bléck op Europa 14.07.2018
Mam CSV-Europadeputéierte Georges Bach.
17:10
30 min.
MATV - Mamer Televisioun 15.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Mamer. Présentatioun: Laurence Streitz; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Fête intergénérationelle, Fairtrade-Laf, mini Musical, Fête du Bénévolat, HGM Duerffest.
17:40
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
18:00
30 min.
Televisioun Steesel 20.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Steesel. Présentatioun: Lisa Folschette; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Young- and Oldtimer Day, Passation de pouvoirs bei de Steeseler Pompjeeën, Mammendags-Concert, Blues-Festival.
18:30
5 min.
Goerens - de Commentaire vum Mount 07.07.2018
De liberalen Europadeputéierte Charles Goerens commentéiert en Thema aus der europäescher Aktualitéit: D'Scholden vun den Entwécklungslänner.
18:35
45 min.
Faszination Motorsport 01.07.2018
Eng Emissioun vu Pascal Achen an Annick Steichen. Programm: Autocross Hellange (L); Rallye Voges Grand Est (F); High Speed Race Circuit Goodyear (L); Warndtrallye (D) & Retro.
19:20
5 min.
Esou leeft et an Europa 13.07.2018
Mam Viviane Reding.
19:25
30 min.
MATV - Mamer Televisioun 15.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Mamer. Présentatioun: Laurence Streitz; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Fête intergénérationelle, Fairtrade-Laf, mini Musical, Fête du Bénévolat, HGM Duerffest.
19:55
5 min.
D'Héichpunkte vu Stroossbuerg (Juli 2018)
Entdéckt d'Héichpunkte vun der Plenarsitzung vum Europäesche Parlament zu Stroossbuerg mat der Europadeputéiert Viviane Reding. Eemol am Mount treffe sech all d'Deputéiert zu Stroossbuerg, fir iwwer Gesetzer ze diskutéieren an ofzestëmmen.
20:00
20 min.
Venio TV 13.07.2018
Euronascar vun Brands Hatch an LMV8 (3. Kurse vun Venray, NL) mam Gil Linster.
20:20
10 min.
Automotoshow 13.07.2018
Auto-Test: Hyundai i30 N an Hyundai Kona - mam Carlo Miller.
20:30
10 min.
E Bléck op Europa 14.07.2018
Mam CSV-Europadeputéierte Georges Bach.
20:40
30 min.
D'Gemeng Kielen informéiert 06.07.2018
D'Juli-Emissioun.
21:10
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
21:30
30 min.
Stengefort news 07.07.2018
Themen: Nationalfeierdag, Sportifs méritants, Spidolsfest.
22:00
5 min.
Goerens - de Commentaire vum Mount 07.07.2018
De liberalen Europadeputéierte Charles Goerens commentéiert en Thema aus der europäescher Aktualitéit: D'Scholden vun den Entwécklungslänner.
22:05
45 min.
Faszination Motorsport 01.07.2018
Eng Emissioun vu Pascal Achen an Annick Steichen. Programm: Autocross Hellange (L); Rallye Voges Grand Est (F); High Speed Race Circuit Goodyear (L); Warndtrallye (D) & Retro.
22:50
5 min.
Esou leeft et an Europa 13.07.2018
Mam Viviane Reding.
22:55
30 min.
Televisioun Steesel 20.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Steesel. Présentatioun: Lisa Folschette; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Young- and Oldtimer Day, Passation de pouvoirs bei de Steeseler Pompjeeën, Mammendags-Concert, Blues-Festival.
23:25
5 min.
D'Héichpunkte vu Stroossbuerg (Juli 2018)
Entdéckt d'Héichpunkte vun der Plenarsitzung vum Europäesche Parlament zu Stroossbuerg mat der Europadeputéiert Viviane Reding. Eemol am Mount treffe sech all d'Deputéiert zu Stroossbuerg, fir iwwer Gesetzer ze diskutéieren an ofzestëmmen.
23:30
20 min.
Venio TV 13.07.2018
Euronascar vun Brands Hatch an LMV8 (3. Kurse vun Venray, NL) mam Gil Linster.
23:50
10 min.
Automotoshow 13.07.2018
Auto-Test: Hyundai i30 N an Hyundai Kona - mam Carlo Miller.

top

Programm vum Samschdeg 21. Juli 2018

Auerzäit Programm
17:00
10 min.
E Bléck op Europa 14.07.2018
Mam CSV-Europadeputéierte Georges Bach.
17:10
30 min.
D'Gemeng Kielen informéiert 06.07.2018
D'Juli-Emissioun.
17:40
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
18:00
30 min.
Stengefort news 07.07.2018
Themen: Nationalfeierdag, Sportifs méritants, Spidolsfest.
18:30
5 min.
Goerens - de Commentaire vum Mount 07.07.2018
De liberalen Europadeputéierte Charles Goerens commentéiert en Thema aus der europäescher Aktualitéit: D'Scholden vun den Entwécklungslänner.
18:35
20 min.
Venio TV 13.07.2018
Euronascar vun Brands Hatch an LMV8 (3. Kurse vun Venray, NL) mam Gil Linster.
18:55
10 min.
Automotoshow 13.07.2018
Auto-Test: Hyundai i30 N an Hyundai Kona - mam Carlo Miller.
19:05
5 min.
Esou leeft et an Europa 20.07.2018
Mam Viviane Reding.
19:10
30 min.
D'Gemeng Nidderaanwen informéiert 01.07.2018
Themen: Virstellung vum neie Gemengerot, Fête de la musique, Nationalfeierdag.
19:40
5 min.
D'Héichpunkte vu Stroossbuerg (Juli 2018)
Entdéckt d'Héichpunkte vun der Plenarsitzung vum Europäesche Parlament zu Stroossbuerg mat der Europadeputéiert Viviane Reding. Eemol am Mount treffe sech all d'Deputéiert zu Stroossbuerg, fir iwwer Gesetzer ze diskutéieren an ofzestëmmen.
19:45
45 min.
Faszination Motorsport 01.07.2018
Eng Emissioun vu Pascal Achen an Annick Steichen. Programm: Autocross Hellange (L); Rallye Voges Grand Est (F); High Speed Race Circuit Goodyear (L); Warndtrallye (D) & Retro.
20:30
10 min.
E Bléck op Europa 14.07.2018
Mam CSV-Europadeputéierte Georges Bach.
20:40
30 min.
MATV - Mamer Televisioun 15.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Mamer. Présentatioun: Laurence Streitz; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Fête intergénérationelle, Fairtrade-Laf, mini Musical, Fête du Bénévolat, HGM Duerffest.
21:10
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
21:30
30 min.
Stengefort news 07.07.2018
Themen: Nationalfeierdag, Sportifs méritants, Spidolsfest.
22:00
5 min.
Goerens - de Commentaire vum Mount 07.07.2018
De liberalen Europadeputéierte Charles Goerens commentéiert en Thema aus der europäescher Aktualitéit: D'Scholden vun den Entwécklungslänner.
22:05
20 min.
Venio TV 13.07.2018
Euronascar vun Brands Hatch an LMV8 (3. Kurse vun Venray, NL) mam Gil Linster.
22:25
10 min.
Automotoshow 13.07.2018
Auto-Test: Hyundai i30 N an Hyundai Kona - mam Carlo Miller.
22:35
5 min.
Esou leeft et an Europa 20.07.2018
Mam Viviane Reding.
22:40
30 min.
Televisioun Steesel 20.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Steesel. Présentatioun: Lisa Folschette; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Young- and Oldtimer Day, Passation de pouvoirs bei de Steeseler Pompjeeën, Mammendags-Concert, Blues-Festival.
23:10
5 min.
D'Héichpunkte vu Stroossbuerg (Juli 2018)
Entdéckt d'Héichpunkte vun der Plenarsitzung vum Europäesche Parlament zu Stroossbuerg mat der Europadeputéiert Viviane Reding. Eemol am Mount treffe sech all d'Deputéiert zu Stroossbuerg, fir iwwer Gesetzer ze diskutéieren an ofzestëmmen.
23:15
45 min.
Faszination Motorsport 01.07.2018
Eng Emissioun vu Pascal Achen an Annick Steichen. Programm: Autocross Hellange (L); Rallye Voges Grand Est (F); High Speed Race Circuit Goodyear (L); Warndtrallye (D) & Retro.

top

Programm vum Sonndeg 22. Juli 2018

Auerzäit Programm
08:00
30 min.
Stengefort news 07.07.2018
Themen: Nationalfeierdag, Sportifs méritants, Spidolsfest.
08:30
30 min.
D'Gemeng Kielen informéiert 06.07.2018
D'Juli-Emissioun.
09:00
60 min.
.dok LIVE - d'Sonndesmass 22.07.2018
.dok iwwerdréit d'Mass am Toun, déi Kéier en direct vu Beetebuerg.
10:00
10 min.
E Bléck op Europa 14.07.2018
Mam CSV-Europadeputéierte Georges Bach.
10:10
30 min.
D'Gemeng Nidderaanwen informéiert 01.07.2018
Themen: Virstellung vum neie Gemengerot, Fête de la musique, Nationalfeierdag.
10:40
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
11:00
20 min.
Venio TV 13.07.2018
Euronascar vun Brands Hatch an LMV8 (3. Kurse vun Venray, NL) mam Gil Linster.
11:20
10 min.
Automotoshow 13.07.2018
Auto-Test: Hyundai i30 N an Hyundai Kona - mam Carlo Miller.
11:30
5 min.
Esou leeft et an Europa 20.07.2018
Mam Viviane Reding.
11:35
30 min.
MATV - Mamer Televisioun 15.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Mamer. Présentatioun: Laurence Streitz; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Fête intergénérationelle, Fairtrade-Laf, mini Musical, Fête du Bénévolat, HGM Duerffest.
12:05
5 min.
D'Héichpunkte vu Stroossbuerg (Juli 2018)
Entdéckt d'Héichpunkte vun der Plenarsitzung vum Europäesche Parlament zu Stroossbuerg mat der Europadeputéiert Viviane Reding. Eemol am Mount treffe sech all d'Deputéiert zu Stroossbuerg, fir iwwer Gesetzer ze diskutéieren an ofzestëmmen.
12:10
45 min.
Faszination Motorsport 01.07.2018
Eng Emissioun vu Pascal Achen an Annick Steichen. Programm: Autocross Hellange (L); Rallye Voges Grand Est (F); High Speed Race Circuit Goodyear (L); Warndtrallye (D) & Retro.
12:55
5 min.
Goerens - de Commentaire vum Mount 07.07.2018
De liberalen Europadeputéierte Charles Goerens commentéiert en Thema aus der europäescher Aktualitéit: D'Scholden vun den Entwécklungslänner.
16:00
10 min.
E Bléck op Europa 14.07.2018
Mam CSV-Europadeputéierte Georges Bach.
16:10
30 min.
D'Gemeng Nidderaanwen informéiert 01.07.2018
Themen: Virstellung vum neie Gemengerot, Fête de la musique, Nationalfeierdag.
16:40
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
17:00
20 min.
Venio TV 13.07.2018
Euronascar vun Brands Hatch an LMV8 (3. Kurse vun Venray, NL) mam Gil Linster.
17:20
10 min.
Automotoshow 13.07.2018
Auto-Test: Hyundai i30 N an Hyundai Kona - mam Carlo Miller.
17:30
5 min.
Esou leeft et an Europa 20.07.2018
Mam Viviane Reding.
17:35
30 min.
MATV - Mamer Televisioun 15.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Mamer. Présentatioun: Laurence Streitz; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Fête intergénérationelle, Fairtrade-Laf, mini Musical, Fête du Bénévolat, HGM Duerffest.
18:05
5 min.
D'Héichpunkte vu Stroossbuerg (Juli 2018)
Entdéckt d'Héichpunkte vun der Plenarsitzung vum Europäesche Parlament zu Stroossbuerg mat der Europadeputéiert Viviane Reding. Eemol am Mount treffe sech all d'Deputéiert zu Stroossbuerg, fir iwwer Gesetzer ze diskutéieren an ofzestëmmen.
18:10
45 min.
Faszination Motorsport 01.07.2018
Eng Emissioun vu Pascal Achen an Annick Steichen. Programm: Autocross Hellange (L); Rallye Voges Grand Est (F); High Speed Race Circuit Goodyear (L); Warndtrallye (D) & Retro.
18:55
5 min.
Goerens - de Commentaire vum Mount 07.07.2018
De liberalen Europadeputéierte Charles Goerens commentéiert en Thema aus der europäescher Aktualitéit: D'Scholden vun den Entwécklungslänner.
23:00
30 min.
Televisioun Steesel 20.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Steesel. Présentatioun: Lisa Folschette; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Young- and Oldtimer Day, Passation de pouvoirs bei de Steeseler Pompjeeën, Mammendags-Concert, Blues-Festival.
23:30
30 min.
D'Gemeng Kielen informéiert 06.07.2018
D'Juli-Emissioun.

top

Programm vum Méindeg 23. Juli 2018

Auerzäit Programm
17:00
30 min.
Televisioun Steesel 20.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Steesel. Présentatioun: Lisa Folschette; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Young- and Oldtimer Day, Passation de pouvoirs bei de Steeseler Pompjeeën, Mammendags-Concert, Blues-Festival.
17:30
30 min.
D'Gemeng Kielen informéiert 06.07.2018
D'Juli-Emissioun.
19:00
10 min.
E Bléck op Europa 14.07.2018
Mam CSV-Europadeputéierte Georges Bach.
19:10
30 min.
Stengefort news 07.07.2018
Themen: Nationalfeierdag, Sportifs méritants, Spidolsfest.
19:40
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
21:00
5 min.
Esou leeft et an Europa 20.07.2018
Mam Viviane Reding.
21:05
30 min.
D'Gemeng Nidderaanwen informéiert 01.07.2018
Themen: Virstellung vum neie Gemengerot, Fête de la musique, Nationalfeierdag.
21:35
5 min.
Goerens - de Commentaire vum Mount 07.07.2018
De liberalen Europadeputéierte Charles Goerens commentéiert en Thema aus der europäescher Aktualitéit: D'Scholden vun den Entwécklungslänner.
21:40
20 min.
Venio TV 13.07.2018
Euronascar vun Brands Hatch an LMV8 (3. Kurse vun Venray, NL) mam Gil Linster.
22:00
10 min.
Automotoshow 13.07.2018
Auto-Test: Hyundai i30 N an Hyundai Kona - mam Carlo Miller.
22:10
5 min.
D'Héichpunkte vu Stroossbuerg (Juli 2018)
Entdéckt d'Héichpunkte vun der Plenarsitzung vum Europäesche Parlament zu Stroossbuerg mat der Europadeputéiert Viviane Reding. Eemol am Mount treffe sech all d'Deputéiert zu Stroossbuerg, fir iwwer Gesetzer ze diskutéieren an ofzestëmmen.
22:15
45 min.
Faszination Motorsport 01.07.2018
Eng Emissioun vu Pascal Achen an Annick Steichen. Programm: Autocross Hellange (L); Rallye Voges Grand Est (F); High Speed Race Circuit Goodyear (L); Warndtrallye (D) & Retro.
23:00
20 min.
Europäesch Impressiounen 07.07.2018
Am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
23:20
30 min.
MATV - Mamer Televisioun 15.07.2018
Eng Emissioun vun der Gemeng Mamer. Présentatioun: Laurence Streitz; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Fête intergénérationelle, Fairtrade-Laf, mini Musical, Fête du Bénévolat, HGM Duerffest.
23:50
5 min.
Esou leeft et an Europa 20.07.2018
Mam Viviane Reding.
23:55
30 min.
Stengefort news 07.07.2018
Themen: Nationalfeierdag, Sportifs méritants, Spidolsfest.

top