Programm vum Samschdeg 23. September 2017

Auerzäit Programm
17:00
10 min.
E Bléck op Europa 23.09.2017
Mam CSV-Europadeputéierte Georges Bach.
17:10
30 min.
Televisioun Steesel 20.09.2017
Eng Emissioun vun der Gemeng Steesel. Présentatioun: Lisa Folschette; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Den neie Pall zu Steesel, Konferenz iwwer de Reebësch, Aweiung vum Velos-Parcours, Duerffest zu Heeschdrëf, Ofschloss vu "Spill a Spaass".
17:40
20 min.
Europäesch Impressiounen 16.09.2017
De Fränk Kuffer am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
18:00
30 min.
Stengefort news 23.09.2017
Themen: Porte ouverte an der Gemeng, neie Konschtwues um Trainingsterrain, Kiermes zu Stengefort, nei Sportgeräter beim Mirador, Vintage Cars & Bikes.
18:30
5 min.
Esou leeft et an Europa 22.09.2017
Mam Viviane Reding.
18:35
60 min.
Faszination Motorsport 01.09.2017
Eng Emissioun vu Pascal Achen an Annick Steichen. Um Programm: Rallye de la Plaine an Famenne, Biergcoursen La Broque an Osnabrück, Autocross Pfeffelbach, Slalom Bitburg & Retro.
19:35
10 min.
Goerens - de Commentaire vum Mount 16.09.2017
De liberalen Europadeputéierte Charles Goerens commentéiert en Thema aus der europäescher Aktualitéit.
19:45
30 min.
MATV - Mamer Televisioun 15.09.2017
Eng Emissioun vun der Gemeng Mamer. Présentatioun: Pascale Adam; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Scheck-Iwwerreechung Ändercherskiermes, Présentatioun Mamerhaff, Mamer Nuetsmaart, Open air mam Alain Clair am Brill.
20:15
10 min.
E Bléck op Europa 23.09.2017
Mam CSV-Europadeputéierte Georges Bach.
20:25
30 min.
Televisioun Steesel 20.09.2017
Eng Emissioun vun der Gemeng Steesel. Présentatioun: Lisa Folschette; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Den neie Pall zu Steesel, Konferenz iwwer de Reebësch, Aweiung vum Velos-Parcours, Duerffest zu Heeschdrëf, Ofschloss vu "Spill a Spaass".
20:55
5 min.
Relax-DH Stad Lëtzebuerg vun uewen
Kucke, lauschtere, sech entspanen - mat Fotoë vum Denise Hastert.
21:00
20 min.
Europäesch Impressiounen 16.09.2017
De Fränk Kuffer am Gespréich mat den CSV-Europadeputéierte Viviane Reding, Georges Bach a Fränk Engel iwwer aktuell europäesch an national Sujetën.
21:20
30 min.
Stengefort news 23.09.2017
Themen: Porte ouverte an der Gemeng, neie Konschtwues um Trainingsterrain, Kiermes zu Stengefort, nei Sportgeräter beim Mirador, Vintage Cars & Bikes.
21:50
5 min.
Esou leeft et an Europa 22.09.2017
Mam Viviane Reding.
21:55
60 min.
Faszination Motorsport 01.09.2017
Eng Emissioun vu Pascal Achen an Annick Steichen. Um Programm: Rallye de la Plaine an Famenne, Biergcoursen La Broque an Osnabrück, Autocross Pfeffelbach, Slalom Bitburg & Retro.
22:55
10 min.
Goerens - de Commentaire vum Mount 16.09.2017
De liberalen Europadeputéierte Charles Goerens commentéiert en Thema aus der europäescher Aktualitéit.
23:05
30 min.
D'Gemeng Kielen informéiert 01.09.2017
Spezialéditioun iwwer de Passage vum Tour de France duerch Kielen, den 3. Juli 2017.
23:35
5 min.
Relax-DH Stad Lëtzebuerg vun uewen
Kucke, lauschtere, sech entspanen - mat Fotoë vum Denise Hastert.
23:40
30 min.
MATV - Mamer Televisioun 15.09.2017
Eng Emissioun vun der Gemeng Mamer. Présentatioun: Pascale Adam; Produktioun & Réalisatioun: Leo Folschette. Themen: Scheck-Iwwerreechung Ändercherskiermes, Présentatioun Mamerhaff, Mamer Nuetsmaart, Open air mam Alain Clair am Brill.